TV-inspektion til at finde din kloaks svage punkter

Det er irriterende, når kloakken ikke fungerer optimalt. Kloakken er ikke en del af huset, vi skænker så mange tanker i hverdagen, men det bliver hurtigt et stort problem, når den ikke fungerer.​

Bor du i Roskilde, Køge, Ringsted eller omegn, kan du med vores TV-inspektion afdække mysterierne omkring din kloak, sådan at vi nemmere og mere effektivt kan målrette og løse problemet. Med kloak-TV kan vi blandt andet finde frem til, om der er rotter i kloakken, om den er stoppet, eller om arbejdet simpelthen ikke er udført ordentligt. TV-inspektion kan også være den nemmeste måde at finde ud af, hvor kloakken ligger.

Fordelene ved TV-inspektion

Der er mange fordele ved TV-inspektion. Man kan effektivt finde frem til eventuelle problemer i kloakken som brud på rør, utætheder, fejlkoblinger og lignende.TV-inspektion kan også være en fordel, hvis man vil have et overblik over kloakkens tilstand i forbindelse med et huskøb eller lignende.

Kontakt os og få en pris på fejlfinding

Er du interesseret i at høre mere, eller kunne du tænke dig et uforpligtende tilbud på TV-inspektion, er du velkommen til at kontakte os.

Vi tilbyder konkurrencedygtige priser, og i længden kan det godt betale sig at få inspiceret kloakken for at sikre sig, at der ikke skal udføres en omfattende renovering.

Du kan med fordel kontakte os direkte på vores telefon 56 82 09 15 eller sende os en e-mail på sks@skovbokloakservice.dk, hvis du har nogle spørgsmål.

​Er du interesseret i professionel kloakservice?

Indhent et tilbud ved at kontakte os på telefon. Find flere muligheder for kontakt ved at klikke her.

Døgnvagt ved akut kloakstop

Sker skaden uden for vores almindelige arbejdstider, kan du til hver en tid på fat på os.

Vi sidder klar ved døgnvagt-telefonen og står altid til din rådighed.

Skovbo-Køge Kloak Service

Skovbo-Køge Kloakservice står for effektive og holdbare løsninger på ethvert kloakproblem. Vi klarer alle opgaver fra det tilstoppede afløb, der får toilettet til at løbe over, til utætte kloakledninger, der kan forårsage fugtskader i kældre.

Kontakt os

Valorevej 40, 4130 Viby Sjælland

Døgnvagt ved akut kloakstop