"​De grønne miljøbiler"

Kontakt os på telefon.: 56 82 09 15 eller mail: sks@skovbokloakservice.dk

Skal vi ringe dig op?

 
 

Vælg:

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Tv-inspektion til at finde din kloaks svage punkter

Det er irriterende, når kloakken ikke fungerer optimalt. Kloakken er ikke en del af huset, vi skænker så mange tanker i hverdagen, men det bliver hurtigt et stort problem, når den ikke fungerer. Bor du i Køge, Roskilde, Ringsted eller i mellem, kan du med Tv-inspektion afdække mysterierne omkring din kloak, sådan at vi nemmere og mere effektivt kan målrette og løse problemet. Med tv-inspektion kan vi blandt andet finde frem til, om der er rotter i kloakken, om den er stoppet eller om arbejdet simpelthen ikke er udført ordentligt. Tv-inspektion kan også være den nemmeste måde at finde ud af, hvor kloakken ligger.​

Mange formål med tv-inspektions – fx ved huskøb

Der er mange fordele ved tv-inspektion. Med tv-inspektion kan man effektivt finde frem til eventuelle problemer i kloakken som rørbrud, utætheder, fejlkoblinger og lignende.

Tv-inspektion kan også være en fordel, hvis man vil have et overblik over kloakkens tilstand i forbindelse med et huskøb.

Ring til os for en tv-inspektion

Hos Skovbo Køge Kloakservice udfører vi tv-inspektion, der hjælper dig med at finde problemerne i kloakken. Vi kommer ud til alle slags kunder på Sjælland. 

Du kan med fordel kontakte os direkte på vores telefon 22 25 80 15 eller sende os en mail på sks@skovbokloakservice.dk, hvis du ønsker at få udført en tv-inspektion. 

Døgnvagt

Ved akut kloakstop

56 82 09 15

Skovbo-Køge Kloakservice

Valorevej 40

4130 Viby Sjælland

​Telefon: 56 82 09 15

sks@skovbokloakservice.dk

Skovbo-Køge Kloak Service
Valorevej 40
4130 Viby Sjælland
Tlf.: 56 82 09 15
CVR: 49427018
sks@skovbokloakservice.dk