"​De grønne miljøbiler"

Kontakt os på telefon.: 56 82 09 15 eller mail: sks@skovbokloakservice.dk

Skal vi ringe dig op?

 
 

Vælg:

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Rensning af faldstammer

Hos Skovbo-Køge Kloakservice udfører vi mange forskellige former for kloakservice, heriblandt rensning af faldstammer. Dette arbejde udfører vi især, omkring Ringsted, Køge og Roskilde. Faldstammer er udsat for meget og kan let tilstoppes af sæbe, kalk og fedtrester, som sætter sig på siden af rørene som aflejringer. 

Når faldstammen stoppes, er en rensning af faldstammen det eneste rigtige. Alternativt kan en rensning af faldstammerne i huset også virke forebyggende. Får man udført en rensning af faldstammerne jævnligt, er der nemlig langt mindre risiko for en forstoppelse i fremtiden. På den måde kan det ses som en investering, hvis man sørger for en gang imellem at få udført en rensning af faldstammerne i hjemmet.

Professionel rensning af faldstammer

Hos Skovbo-Køge Kloakservice er vi kompetente og erfarne kloakarbejde, der har forståelse for og kendskab til vores fag. Vi har udført rensning af faldstammer i mange år for kunder over hele Sjælland. Vi tager imod alle opgaver, store som små, og vi leverer altid en god service. Opstår der et akut problem med faldstammen, rykker vi ud med det samme.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Hvis det er på tide at få renset faldstammerne, skal du være velkommen til at kontakte os. Du kan høre mere om vores tilbud på rensning af faldstammer ved at ringe til os på telefon 22 25 80 15

Døgnvagt

Ved akut kloakstop

56 82 09 15

Skovbo-Køge Kloakservice

Valorevej 40

4130 Viby Sjælland

​Telefon: 56 82 09 15

sks@skovbokloakservice.dk

Skovbo-Køge Kloak Service
Valorevej 40
4130 Viby Sjælland
Tlf.: 56 82 09 15
CVR: 49427018
sks@skovbokloakservice.dk