Rensning af faldstammer

Hos Skovbo-Køge Kloakservice udfører vi mange forskellige former for kloakservice, heriblandt rensning af faldstammer.​

​Rensning af faldstammer

​Hos Skovbo-Køge Kloakservice udfører vi mange forskellige former for kloakservice, heriblandt rensning af faldstammer.

Dette arbejde udfører vi især, omkring Ringsted, Køge og Roskilde. Faldstammer er udsat for meget og kan let tilstoppes af sæbe, kalk og fedtrester, som sætter sig på siden af rørene som aflejringer.

Hvornår er der brug for rensning af faldstammer?

Når faldstammen stoppes, er en rensning af faldstammen det eneste rigtige. Alternativt kan en rensning af faldstammerne i huset også virke forebyggende. Får man udført en rensning af faldstammerne jævnligt, er der nemlig langt mindre risiko for en forstoppelse i fremtiden. På den måde kan det ses som en investering, hvis man sørger for en gang imellem at få udført en rensning af faldstammerne i hjemmet.

​Professionel rensning af faldstammer

Hos Skovbo-Køge Kloakservice er vi kompetente og erfarne kloakarbejde, der har forståelse for og kendskab til vores fag. Vi har udført rensning af faldstammer i mange år for kunder over hele Sjælland. Vi tager imod alle opgaver, store som små, og vi leverer altid en god service. Opstår der et akut problem med faldstammen, rykker vi ud med det samme.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Hvis det er på tide at få renset faldstammerne, skal du være velkommen til at kontakte os. Du kan høre mere om vores tilbud på rensning af faldstammer ved at ringe til os på telefon 56 82 09 15.

​Er du interesseret i professionel kloakservice?

Indhent et tilbud ved at kontakte os på telefon. Find flere muligheder for kontakt ved at klikke her.

Døgnvagt ved akut kloakstop

Sker skaden uden for vores almindelige arbejdstider, kan du til hver en tid på fat på os.

Vi sidder klar ved døgnvagt-telefonen og står altid til din rådighed.

Skovbo-Køge Kloak Service

Skovbo-Køge Kloakservice står for effektive og holdbare løsninger på ethvert kloakproblem. Vi klarer alle opgaver fra det tilstoppede afløb, der får toilettet til at løbe over, til utætte kloakledninger, der kan forårsage fugtskader i kældre.

Kontakt os

Valorevej 40, 4130 Viby Sjælland

Døgnvagt ved akut kloakstop