Spuling af drænrør for at undgå forstoppelse

Hvis man vil undgå forstoppelse i drænrør, er det nødvendigt at udføre en spuling af drænrørene.​

Det er nemmere at bruge spuling af drænrør forebyggende, sådan at man udfører spulingen regelmæssigt fremfor kun at spule, når drænrøret er stoppet. Det er nemlig både irriterende, mere besværligt og dyrere at have et stoppet drænrør, der så skal spules. Vi har udført spuling af drænrør hos mange kunder i både Roskilde, Køge og Ringsted, samt alt der i mellem.

Vi klarer spuling af drænrør – uanset hvad det er

Hos Skovbo Køge Kloakservice servicerer vi din kloak, uanset hvad opgaven går ud på. Det betyder, at vi også gerne udfører spuling af drænrør, både som forebyggende og skadeudbedrende effekt.​

Vi har over 35 års erfaring med håndteringen af kloakker og har udført mange forskellige opgaver for kunder over hele Sjælland. Vi udfører arbejde og spuling af drænrør for både kommuner, virksomheder og privatkunder, og vi tager imod alle opgaver – store som små.

Spuling af drænrør? Kontakt os

Hvad enten du ønsker en spuling af drænrør for at forebygge eller fordi drænrøret er stoppet, er vi det rigtige valg. Vi har moderne maskiner og kompetente medarbejdere, der har både kærlighed og kendskab til deres fag. Ønsker du en spuling af drænrør, kan du med fordel kontakte os på telefon 56 82 09 15 og høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig.​

​Er du interesseret i professionel kloakservice?

Indhent et tilbud ved at kontakte os på telefon. Find flere muligheder for kontakt ved at klikke her.

Døgnvagt ved akut kloakstop

Sker skaden uden for vores almindelige arbejdstider, kan du til hver en tid på fat på os.

Vi sidder klar ved døgnvagt-telefonen og står altid til din rådighed.

Skovbo-Køge Kloak Service

Skovbo-Køge Kloakservice står for effektive og holdbare løsninger på ethvert kloakproblem. Vi klarer alle opgaver fra det tilstoppede afløb, der får toilettet til at løbe over, til utætte kloakledninger, der kan forårsage fugtskader i kældre.

Kontakt os

Valorevej 40, 4130 Viby Sjælland

Døgnvagt ved akut kloakstop