​Transport af gylle, slam og spildevand tilbydes

​Har du brug for professionel transport af gylle, slam eller spildevand i nærheden af Roskilde, Køge, Ringsted eller et andet sted på Sjælland, og leder du i den forbindelse efter et firma, der kan varetage din opgave? Så er du kommet til det helt rette sted.

Hos Skovbo-Køge Kloak Service i Viby Sjælland tilbyder vi både transport af spildevand, transport af slam og transport af gylle for kunder på hele Sjælland, og vi står således klar til at hjælpe dig med lige netop den opgave, som du skal have varetaget.

Transport af spildevand, slam og gylle i stor tank

Vi har både de rette maskiner og det rette udstyr til at sikre en professionel og ikke mindst sikker transport af spildevand, gylle og slam. Vi tilbyder både gylletransport og spildevandstransport på op til 40 m3 i en tank, hvilket betyder, at vi kan varetage langt de fleste opgaver.

​Kontakt os og hør mere om transport af gylle, spildevand eller slam

Du er altid meget velkommen til at kontakte vores virksomhed, hvis du ønsker at høre mere om vores arbejde i forbindelse med transport af spildevand, gylle og slam. 

Vi er en oplagt virksomhed at tage fat i, hvis du har brug for professionel gyllekørsel eller lignende transportopgaver på Sjælland. Vi står klar til at hjælpe dig med transport af gylle og meget andet, uanset om der er tale om en opgave til os i Ringsted, Køge, Roskilde eller resten af Sjælland.

Vi udarbejder selvfølgelig gerne et uforpligtende tilbud til dig, hvis du på forhånd ønsker at vide, hvor meget vores service vil komme til at koste dig. Du kan ringe til os på telefon 56 82 09 15 eller sende en e-mail til sks@skovbokloakservice.dk 

​Er du interesseret i professionel kloakservice?

Indhent et tilbud ved at kontakte os på telefon. Find flere muligheder for kontakt ved at klikke her.

Døgnvagt ved akut kloakstop

Sker skaden uden for vores almindelige arbejdstider, kan du til hver en tid på fat på os.

Vi sidder klar ved døgnvagt-telefonen og står altid til din rådighed.

Skovbo-Køge Kloak Service

Skovbo-Køge Kloakservice står for effektive og holdbare løsninger på ethvert kloakproblem. Vi klarer alle opgaver fra det tilstoppede afløb, der får toilettet til at løbe over, til utætte kloakledninger, der kan forårsage fugtskader i kældre.

Kontakt os

Valorevej 40, 4130 Viby Sjælland

Døgnvagt ved akut kloakstop