"​De grønne miljøbiler"

Kontakt os på telefon.: 56 82 09 15 eller mail: sks@skovbokloakservice.dk

Skal vi ringe dig op?

 
 

Vælg:

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Markdræn holder marken tør og sikrer afgrøderne

Som landmand er man dybt afhængig af vejret, og det er almindeligt kendt, at meget vand kan blive for meget af det gode. De færreste afgrøder kan trives, hvis hele marken står under vand. Derfor er det vigtigt, at markdrænene fungerer. Hvis markdrænene er stoppet, er der hjælp at hente. 

Hos Skovbo-Køge Kloakservice spuler vi markdrænene, sådan at vandet igen kan blive transporteret væk fra marken og afgrøderne igen kan trives. Vi har hjulpet mange landmænd med markdræn, på Sjælland, i områderne omkring Køge, Roskilde og Ringsted.

Spuling af markdræn som forebyggelse

Vi hos Skovbo-Køge Kloakservice står klar til at håndtere alle opgaver med markdræn, der måtte byde sig. 

Det er dog ofte nemmere at spule et markdræn, der endnu ikke er helt stoppet til.​ Derfor opfordrer vi vores kunder til at drage til handling, så snart der opstår en mistanke omkring, om markdrænene nu trækker 100%. Derudover kan spuling af markdrænene også fungere som forebyggelse, så man minimerer risikoen for forstoppelse af drænene senere hen.

Kontakt os, når mistanken opstår

Hvis du har den mindste mistanke om en begyndende forstoppelse i dit markdræn, opfordrer vi dig til at tage kontakt til os med det samme. Du kan helt uforpligtende ringe til os på telefon 22 25 80 15 eller sende os en mail på sks@skovbokloakservice.dk og modtage et tilbud på netop din opgave.​

Døgnvagt

Ved akut kloakstop

56 82 09 15

Skovbo-Køge Kloakservice

Valorevej 40

4130 Viby Sjælland

​Telefon: 56 82 09 15

sks@skovbokloakservice.dk

Skovbo-Køge Kloak Service
Valorevej 40
4130 Viby Sjælland
Tlf.: 56 82 09 15
CVR: 49427018
sks@skovbokloakservice.dk