"​De grønne miljøbiler"

Kontakt os på telefon.: 56 82 09 15 eller mail: sks@skovbokloakservice.dk

Skal vi ringe dig op?

 
 

Vælg:

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kloakrensning mod stoppede afløb

Skidt og snavs, der ophober sig i kloakken uden at blive renset væk, kan resultere i stoppede afløb og toiletter. Når afløbet eller toilettet er stoppet, er kloakrensning den nemmeste og smarteste måde at komme problemet til livs på. 

Hos Skovbo-Køge Kloakservice har vi stor erfaring inden for rensning af kloak og anden kloakservice i både Køge, Roskilde og Ringsted. Vi har 35 års erfaring inden for vores fag, hvor vi blandt andet har udført kloakrensning for både erhvervs, private og kommunale kunder i hele Sjælland.

Rensning af kloak forebygger forstoppelser

Kloakrensning er den bedste måde at få bugt med forstoppelser i afløb, toiletter og vaske. Men rensning af kloak fungerer næsten endnu bedre som forebyggende faktor.​

Et afløb, der jævnligt bliver udsat for kloakrensning, har nemlig langt sværere ved at blive forstoppet. Vil du derfor undgå irriterende problemer med forstoppelse, er kloakrensning den rette løsning.

Vi rykker akut ud med kloakrensning

Hvis man står med et stoppet afløb eller toilet, er det sidste, man gider, at vente mange timer på hjælpen. Derfor sætter vi en ære i at rykke akut ud så hurtigt som muligt, efter skaden er opstået. På den måde slipper du for at vente længe på hjælpen. 

Du kan kontakte os direkte på telefon 22 25 80 12. Sker skaden uden for almindelig åbningstid, kan du desuden få fat i vores døgnvagt på telefon 56 82 09 15.​ Du er også meget velkommen til at sende os en mail på sks@skovbokloakservice.dk.

Døgnvagt

Ved akut kloakstop

56 82 09 15

Skovbo-Køge Kloakservice

Valorevej 40

4130 Viby Sjælland

​Telefon: 56 82 09 15

sks@skovbokloakservice.dk

Skovbo-Køge Kloak Service
Valorevej 40
4130 Viby Sjælland
Tlf.: 56 82 09 15
CVR: 49427018
sks@skovbokloakservice.dk