Kloakrensning ved stoppede afløb

Skidt og snavs, der ophober sig i kloakken uden at blive renset væk, kan resultere i stoppede afløb og toiletter.​

​Når afløbet eller toilettet er stoppet, er kloakrensning den nemmeste og smarteste måde at komme problemet til livs på. Hos Skovbo-Køge Kloakservice har vi stor erfaring inden for rensning af kloak og anden kloakservice i både Roskilde, Holbæk, Hvalsø og omegn. Vi har 35 års erfaring inden for vores fag, hvor vi blandt andet har udført kloakrensning for både erhvervs, private og kommunale kunder på hele Sjælland.

Rensning af kloak forebygger forstoppelser

Kloakrensning er den bedste måde at få bugt med forstoppelser i afløb, toiletter og vaske, men rensning af kloak fungerer næsten endnu bedre som forebyggende faktor.

Et afløb, der jævnligt bliver udsat for kloakrensning, har nemlig langt sværere ved at blive forstoppet. Vil du derfor undgå irriterende problemer med forstoppelse, er kloakrensning den rette løsning.

Vi rykker akut ud ved behov for kloakrensning

Hvis man står med et stoppet afløb eller toilet, er det sidste, man gider, at vente mange timer på hjælpen. Derfor sætter vi en ære i at rykke akut ud så hurtigt som muligt, efter skaden er opstået. På den måde slipper du for at vente længe på hjælpen.

Du kan altid kontakte os alle tider i døgnet på vores telefon 56 82 09 15

Du er også meget velkommen til at sende os en e-mail på sks@skovbokloakservice.dk, hvis du har nogle spørgsmål, ønsker at høre om vores priser eller andet.

​Er du interesseret i professionel kloakservice?

Indhent et tilbud ved at kontakte os på telefon. Find flere muligheder for kontakt ved at klikke her.

Døgnvagt ved akut kloakstop

Sker skaden uden for vores almindelige arbejdstider, kan du til hver en tid på fat på os.

Vi sidder klar ved døgnvagt-telefonen og står altid til din rådighed.

Skovbo-Køge Kloak Service

Skovbo-Køge Kloakservice står for effektive og holdbare løsninger på ethvert kloakproblem. Vi klarer alle opgaver fra det tilstoppede afløb, der får toilettet til at løbe over, til utætte kloakledninger, der kan forårsage fugtskader i kældre.

Kontakt os

Valorevej 40, 4130 Viby Sjælland

Døgnvagt ved akut kloakstop