Slamsugning til store og små opgaver

Hos Skovbo Køge Kloakservice udfører vi mange former for kloakservice.​

​Slamsugning, når du har brug for det

​Hos Skovbo-Køge Kloakservice udfører vi mange former for kloakservice.

Det inkluderer bl.a. slamsugning. Vi opsuger og fjerner slam med vores slamsuger og foretager højtryksspuling, hvis der er behov for det.

Har du akut behov for slamsugning?

Hvis du har behov for slamsugning, er det ofte et akut problem, og vi er klar over, at der ikke er nogen, der har lyst til at stå og vente flere timer med et stoppet toilet.

Derfor rykker vi ud så hurtigt som muligt og afhjælper problemet. Samtidig gør vi alt for at minimere risikoen for, at det sker igen. Det gør vi blandt andet ved at udføre en kraftig spuling af din kloak efter slamsugning, hvis der er behov for det. Fordi vores slamsuger er moderne og af høj kvalitet, bliver arbejdet udført rigtig grundigt.

​Vi er firmaet med ”De Grønne Miljøbiler”, og i vores biler er de mest moderne slamsugere, der klarer både store og små opgaver. Vi udfører slamsugning for alle slags kunder, både private, virksomheder og kommuner i bl.a. Roskilde, Køge, Ringsted samt på resten af Sjælland.

Kontakt os – vi rykker hurtigt ud med slamsuger!

Hvis du har behov for slamsugning, står vi altid klar med konkurrencedygtige priser. Du kan altid kontakte vores døgnvagt på 56 82 09 15, som straks rykker ud og løser problemet – uanset hvem du er, og hvor du befinder dig.

Har du spørgsmål eller lignende, er du desuden velkommen til at skrive til vores e-mail sks@skovbokloakservice.dk.

​Er du interesseret i professionel kloakservice?

Indhent et tilbud ved at kontakte os på telefon. Find flere muligheder for kontakt ved at klikke her.

Døgnvagt ved akut kloakstop

Sker skaden uden for vores almindelige arbejdstider, kan du til hver en tid på fat på os.

Vi sidder klar ved døgnvagt-telefonen og står altid til din rådighed.

Skovbo-Køge Kloak Service

Skovbo-Køge Kloakservice står for effektive og holdbare løsninger på ethvert kloakproblem. Vi klarer alle opgaver fra det tilstoppede afløb, der får toilettet til at løbe over, til utætte kloakledninger, der kan forårsage fugtskader i kældre.

Kontakt os

Valorevej 40, 4130 Viby Sjælland

Døgnvagt ved akut kloakstop