"​De grønne miljøbiler"

Kontakt os på telefon.: 56 82 09 15 eller mail: sks@skovbokloakservice.dk

Skal vi ringe dig op?

 
 

Vælg:

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Højtryksspuling klarer problemerne

Højtryksspuling kan løse mange forskellige problemer. Lige fra rensning af faldstammer i private hjem til rensning af hele kloakker i Køge, Ringsted eller Roskilde. Hos Skovbo-Køge Kloakservice udfører vi højtryksspuling for alle slags kunder. Vi har udstyr, der gør, at vi kan tilbyde højtryksspuling i mange forskellige størrelsesordener. Vi arbejder både for private, erhvervs- og kommunale kunder over hele Sjælland, og derfor er vi også åbne for alle slags opgaver med højtryksspuling.

Forskellige opgaver med højtryksspuling

Hos Skovbo-Køge Kloakservice har vi over 35 års erfaring inden for vores fag. Vi har gennem tiden udført mange forskellige opgaver, heriblandt opgaver med højtryksspuling i forskellige størrelsesordenener.​

Når du vælger os til din højtryksspulings opgave, er du sikker på moderne, effektivt udstyr og kompetente medarbejdere, der ved, hvad de laver. Kort sagt, hos os får du højtryksspuling med en hjerne bag, hvilket sikrer din tilfredshed hele vejen igennem.

Ring til os og få et tilbud

Hvis kloakken er stoppet, kommer vi ud og klarer problemet med højtryksspuling. Højtryksspuling kan også fungere forebyggende, sådan at du undgår fremtidige forstoppelser. 

Uanset opgaven kan du altid ringe til os på vores telefon ​22 25 80 15, høre mere om hvad vi kan gøre med højtrykspuling og ovenikøbet modtage et uforpligtende tilbud på netop din opgave.​

Døgnvagt

Ved akut kloakstop

56 82 09 15

Skovbo-Køge Kloakservice

Valorevej 40

4130 Viby Sjælland

​Telefon: 56 82 09 15

sks@skovbokloakservice.dk

Skovbo-Køge Kloak Service
Valorevej 40
4130 Viby Sjælland
Tlf.: 56 82 09 15
CVR: 49427018
sks@skovbokloakservice.dk