Højtryksspuling af faldstammer og kloaksystemer

Højtryksspuling kan løse mange forskellige kloakproblemer, lige fra rensning af faldstammer i private hjem til rensning af hele kloaksystemer.​

Hos Skovbo-Køge Kloakservice udfører vi højtryksspuling for alle slags kunder, herunder både private og erhvervskunder i Roskilde, Køge, Ringsted og på det øvrige Sjælland.

Forskellige opgaver med højtryksspuling

Hos Skovbo-Køge Kloakservice har vi over 35 års erfaring inden for vores fag. 

Vi har gennem tiden udført mange forskellige opgaver, heriblandt opgaver med højtryksspuling i forskellige størrelsesordenener. Vi udfører også slamsugning i forbindelse med højtryksspuling. Når du vælger os til din opgave, er du sikker på moderne, effektivt udstyr og kompetente medarbejdere, der ved, hvad de laver. Kort sagt, hos os får du højtryksspuling med en hjerne bag, hvilket sikrer din tilfredshed hele vejen igennem.

Hvis din kloak er stoppet, kommer vi ud og klarer problemet med højtryksspuling, som også kan fungere forebyggende, sådan at du undgår fremtidige forstoppelser.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på din kloakopgave

Uanset opgaven kan du altid ringe til os på vores telefon 56 82 09 15, høre mere om hvad vi kan gøre for dig og modtage et uforpligtende tilbud på blandt andet højtryksspuling. Du kan også skrive til vores e-mail sks@skovbokloakservice.dk, hvis du foretrækker det.

​Er du interesseret i professionel kloakservice?

Indhent et tilbud ved at kontakte os på telefon. Find flere muligheder for kontakt ved at klikke her.

Døgnvagt ved akut kloakstop

Sker skaden uden for vores almindelige arbejdstider, kan du til hver en tid på fat på os.

Vi sidder klar ved døgnvagt-telefonen og står altid til din rådighed.

Skovbo-Køge Kloak Service

Skovbo-Køge Kloakservice står for effektive og holdbare løsninger på ethvert kloakproblem. Vi klarer alle opgaver fra det tilstoppede afløb, der får toilettet til at løbe over, til utætte kloakledninger, der kan forårsage fugtskader i kældre.

Kontakt os

Valorevej 40, 4130 Viby Sjælland

Døgnvagt ved akut kloakstop