"​De grønne miljøbiler"

Kontakt os på telefon.: 56 82 09 15 eller mail: sks@skovbokloakservice.dk

Skal vi ringe dig op?

 
 

Vælg:

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kloakspuling – vi rykker ud ved behov

Behovet for kloakspuling opstår ofte akut. Det kan for eksempel være et stoppet toilet, en stoppet vask eller et stoppet afløb i køkken eller badeværelse. Når afløbet eller toilettet er stoppet, gider man ikke stå og vente i timevis på at få problemet løst. Derfor rykker vi hos Skovbo Køge Kloakservice ud så hurtigt som muligt, når du ringer til os med et akut problem. Uanset om du er privatkunde, fra en virksomhed eller kommunalt ansat, klarer vi problemet med kloakspuling i Køge, Ringsted og Roskilde, samt resten af Sjælland.

God erfaring med kloakspuling

Hos Skovbo Køge Kloakservice har vi over 35 års erfaring. Derfor har vi efterhånden udført mange opgaver med kloakspuling og meget andet inden for kloakservice.​ Det betyder, at du med os kan være sikre på fagfolk, der har styr på tingene.

Når du vælger os til kloakspulingen, vælger du samtidig en hurtig og effektiv løsning på problemerne med stoppede toiletter, vaske eller afløb.

Kloakspuling som forbyggende behandling

I mange tilfælde kan kloakspuling virke forebyggende på blandt andet stoppede toiletter og stoppede afløb. Derfor er kloakspuling også en del af vores kloakservice. 

Hvad enten der opstår et akut behov for kloakspuling, eller du blot ønsker at forebygge eventuelle fremtidige problemer, kan du komme i direkte kontakt med os hos Skovbo Køge Kloakservice på telefon 22 25 80 12. Du er også meget velkommen til at sende os en mail på sks@skovbokloakservice.dk.​

Døgnvagt

Ved akut kloakstop

56 82 09 15

Skovbo-Køge Kloakservice

Valorevej 40

4130 Viby Sjælland

​Telefon: 56 82 09 15

sks@skovbokloakservice.dk

Skovbo-Køge Kloak Service
Valorevej 40
4130 Viby Sjælland
Tlf.: 56 82 09 15
CVR: 49427018
sks@skovbokloakservice.dk