Kloakspuling – vi rykker ud ved behov

​Behovet for kloakspuling opstår ofte akut. Det kan for eksempel være et stoppet toilet, en stoppet vask eller et stoppet afløb i køkken eller badeværelse. 

​Kloakspuling – vi rykker ud ved behov

​Behovet for kloakspuling opstår ofte akut. Det kan for eksempel være et stoppet toilet, en stoppet vask eller et stoppet afløb i køkken eller badeværelse.

Når afløbet eller toilettet er stoppet, gider man ikke stå og vente i timevis på at få problemet løst. Derfor rykker vi hos Skovbo-Køge Kloakservice ud så hurtigt som muligt, når du ringer til os med et akut problem. Uanset om du er privatkunde, fra en virksomhed eller kommunal institution, klarer vi problemet med kloakspuling i Roskilde, Køge, Ringsted, samt resten af Sjælland.

God erfaring med kloakspuling

Hos Skovbo Køge-Kloakservice har vi over 35 års erfaring. Derfor har vi efterhånden udført mange opgaver med kloakspuling og meget andet inden for kloakservice. Det betyder, at du med os kan være sikre på fagfolk, der har styr på tingene. Når du vælger os til spuling af kloak, vælger du samtidig en hurtig og effektiv løsning på problemerne med stoppede toiletter, vaske eller afløb.

​Kloakspuling som forbyggende behandling

I mange tilfælde kan kloakspuling virke forebyggende på blandt andet stoppede toiletter og stoppede afløb. Derfor er kloakspuling også en del af vores service. 

Vi anbefaler, at man regelmæssigt får foretaget en kloakspuling, så man er på forkant med problemerne, og ikke får sig en skidt overraskelse.

Kontakt os, når du har brug for spuling af kloak

Hvad enten der opstår et akut behov for kloakspuling, eller du blot ønsker at forebygge eventuelle fremtidige problemer, kan du komme i direkte kontakt med os hos Skovbo-Køge Kloakservice på telefon 56 82 09 15. Du er også meget velkommen til at sende os en mail på sks@skovbokloakservice.dk.

​Er du interesseret i professionel kloakservice?

Indhent et tilbud ved at kontakte os på telefon. Find flere muligheder for kontakt ved at klikke her.

Døgnvagt ved akut kloakstop

Sker skaden uden for vores almindelige arbejdstider, kan du til hver en tid på fat på os.

Vi sidder klar ved døgnvagt-telefonen og står altid til din rådighed.

Skovbo-Køge Kloak Service

Skovbo-Køge Kloakservice står for effektive og holdbare løsninger på ethvert kloakproblem. Vi klarer alle opgaver fra det tilstoppede afløb, der får toilettet til at løbe over, til utætte kloakledninger, der kan forårsage fugtskader i kældre.

Kontakt os

Valorevej 40, 4130 Viby Sjælland

Døgnvagt ved akut kloakstop