"​De grønne miljøbiler"

Kontakt os på telefon.: 56 82 09 15 eller mail: sks@skovbokloakservice.dk

Skal vi ringe dig op?

 
 

Vælg:

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Rensning af kloak

En kloak bliver gennem tiden udsat for meget skidt, snavs og lignende. Derfor er det ikke så mærkeligt, at kloakker stopper til, hvis de ikke bliver renset regelmæssigt. Hos Skovbo-Køge Kloakservice har vi stor erfaring inden for rensning af kloak. Vi tilbyder akut rensning af kloak, hvis et problem med et stoppet toilet eller afløb skulle opstå. I disse tilfælde sætter vi alt ind på at komme og afhjælpe problemet så hurtigt som overhovedet muligt. Vi har de fleste af vores kunder i området mellem Køge, Ringsted og Roskilde.

Forebyg forstoppelser med rensning af kloak

Et stoppet toilet eller afløb er et irriterende problem. For at minimere risikoen for sådanne forstoppelser, kan man få udført en rensning af kloakken som en forebyggende behandling.​

Når der jævnligt renses ud, er der nemlig langt mindre risiko for, at forstoppelser opstår. Vi har stor erfaring med denne type opgaver, og vi udfører rensning af kloak til både privat, erhvervs og kommunale kunder på hele Sjælland.

Vi er professionelle kloakarbejdere

Vi bryster os af at være højst professionelle. Det kan ses på den måde, at vi altid sætter en ære i at overholde tidsfrister og aftaler, ligesom at vi rykker akut ud, når der er brug for det. 

Vil du høre mere om os eller modtage et uforpligtende tilbud på en rensning af kloakken, kan du ringe til os på telefon 22 25 80 15. Du er også meget velkommen til at sende os en mail på sks@skovbokloakservice.dk.​

Døgnvagt

Ved akut kloakstop

56 82 09 15

Skovbo-Køge Kloakservice

Valorevej 40

4130 Viby Sjælland

​Telefon: 56 82 09 15

sks@skovbokloakservice.dk

Skovbo-Køge Kloak Service
Valorevej 40
4130 Viby Sjælland
Tlf.: 56 82 09 15
CVR: 49427018
sks@skovbokloakservice.dk